Kloakmester i Sønderborg, Aabenraa og Gråsten

Din kloakmester i Aabenraa

Vi er din lokale kloakmester i Gråsten, Aabenraa, Sønderborg og resten af Sønderjylland.

Som kloakmester i Sønderjylland, dækker vi et stort område. Vi har mange opgaver i Aabenraa, Sønderborg og Gråsten, hvorfor vi er din lokale kloakmester.

Kloakmester med udstyret i orden

Har du problemer med rotter i kloakken, stoppet afløb eller overvejer du at få installeret nedsivnings- eller minirensningsanlæg? Hos Varnæsløkke Maskinstation og Kloakservice ApS varetager vi alverdens opgaver inden for kloakering og nedsivning. Vi arbejder professionelt og effektivt, og vi har mere end 17 års erfaring med vedligeholdelse af de sønderjyske kloaksystemer. Vi er autoriseret kloakmester og medlem af DME kloakmestergaranti.

Fra vores maskinstation i Aabenraa er vi i stand til at rykke hurtigt ud, hvis uheldet er ude. Hvad enten du har problemer med rotter, stoppet afløb, der har brug for slamsugning, eller brud på rørene, så kan du trygt kontakte os.

Mange års erfaring i kloakbranchen

Gennem vores mange opgaver i branchen har vi opbygget en bred og solid erfaring som kloakmester. Vi er derfor en fornuftig og troværdig samarbejdspartner hvis du har problemer med kloakken. Vi har hjulpet folk i hele Sønderjylland. Vi har især fungeret som kloakmester i området omkring Aabenraa, Sønderborg og Gråsten.

Få kyndig vejledning af din lokale kloakmester

Er du blevet påbudt et minirensningsanlæg eller er du interesseret i de miljømæssige fordele ved genbrug af regnvand? Vi foretager installation af moderne minirensningsanlæg. Vi har anlæg i flere forskellige størrelser, så vi altid kan finde frem til det optimale anlæg afhængigt af dine forhold.

Derudover installerer vi effektive nedsivningsanlæg, ligesom vi foretager kloakseparering som adskiller regnvand fra spildevand. Der er store miljømæssige fordele ved at adskille og genbruge det rene regnvand. De kommunale rensningsanlæg sparer besværet imens du sparer penge på vandregningen.

Hør nærmere om dine muligheder

Vores kloakmester arbejder i hele Als herunder Aabenraa, Sønderborg og Gråsten. Vi står altid klar til at dele ud af vores kloak-ekspertise.

Tag endelig kontakt på tlf. (+45) 74 68 02 87 og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Vi ser frem til at hjælpe dig som kloakmester i Aabenraa, Sønderborg, Gråsten og omegn.

Ønsker du et uforpligtende prisoverslag?

Få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os i dag på telefon (+45) 74 68 02 87 eller mail vmok@vmok.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.