Slamsugning

Slamsugning med Varnæsløkke Maskinstation

Er afløbet stoppet, kan toilettet ikke trække ud eller skal større mængder materiale bortskaffes, så er en slamsugning løsningen på dit problem. Hos Varnæsløkke Maskinstation har vi i mere end 17 år suget, spulet og renset sønderjydernes kloaksystemer. Vi er autoriseret kloakmester og medlem af DME kloakmestergaranti. Fra maskinstationen er vi i stand til at rykke hurtigt ud med en slamsugning hvis uheldet er ude og afløbet er stoppet. Uanset om der skal foretages omfattende slamsugning, eller om køkkenvasken er stoppet – så kan du trygt tage kontakt til os. Vi arbejder effektivt og professionelt, men gerne i højt humør.

Personlige løsninger

Hos Varnæsløkke Maskinstation lægger vi vægt på hårdt arbejde og loyalitet. Vi har igennem årene opbygget personlige bånd til mange af vores kunder som vi hjælper med lidt af hvert. Ingen opgave er for stor, og ingen er for lille. Udover rensning, slamsugning og spuling af kloakken, tilbyder vi også en rottespærring som sikrer kloaksystemet mod rotter. Vi lægger stor vægt på at finde frem til en personlig løsning i samarbejde med kunden.

Kontakt os og hør nærmere om slamsugning

Fra vores maskinstation i Varnæsløkke tilbyder slamsugning på hele Als, herunder Aabenraa, Sønderborg, Broager, Rødekro og Gråsten. Vi kan altid kontaktes på tlf. 74 68 02 87 til en uforpligtende snak eller et konkret tilbud. Vi hjælper med kloakrensning.

Slamsugning i Sønderborg, Aabenraa og Gråsten

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag på telefon (+45) 74 68 02 87 eller mail vmok@vmok.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.