Kloakrensning

Kloakrensning

Har du problemer med en tilstoppet, ildelugtende eller ineffektiv kloak? Hos Varnæsløkke kloakservice ApS tilbyder vi omfattende kloakrensning i Gråsten, Aabenraa, Sønderborg og omegn. Virksomheden er autoriseret kloakmester, og vi har i mere end 17 år arbejdet med de sønderjyske kloaksystemer. Vi er medlem af DME kloakmestergaranti. Vi er en hårdtarbejdende og loyal virksomhed som vægter tætte relationer med vores kunder, og vi er i stand til at rykke hurtigt ud fra vores maskinpark i Varnsæløkke, hvis uheldet er ude og du har behov for assistance.

Hvorfor få din kloak renset?

Ved en kloakrensning spules dine kloakrør rene. Rensningen kan således fjerne skidt, snavs og eventuelt bekæmpelse af rotter. Det kan altid være en god idé at foretage en kloakrensning, da rene og ikke tilstoppede rør både kan forbedre kloakkens effektivitet og holdbarhed. Rensningen kan således virke som et præventivt værn imod fremtidige problemer. Derudover er en rensning særligt hensigtsmæssig, hvis man har problemer med ildelugtende kloak. Rensningen kan naturligvis foretages i forbindelse med udførelsen af andre opgaver i kloakken, eksempelvis ved reparation af rørbrud eller installation af nedsivningsanlæg og minirensningsanlæg.

Bestil en kloakrensning

Vi foretager kloakrensninger på hele Als herunder Aabenraa, Sønderborg, Broager, Rødekro og Gråsten. Så tag endelig kontakt på tlf. 74 68 02 87 og hør nærmere om dine muligheder for at komme problemerne til livs, også inden de opstår.

Vi foretager også slamsugning.

Højt profileret udstyr til kloakrensning

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag på telefon (+45) 74 68 02 87 eller mail vmok@vmok.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.