Rottebekæmpelse

Rottebekæmpelse i Aabenraa og omegn

Vi leverer rottebekæmpelse i byer som Aabenraa, Sønderborg, Gråsten og resten af Sønderjylland. Har du problemer med rotter i kloakken, eller ønsker du at være på forkant med rotterne? Hos Varnæsløkke Maskinstation og Kloakservice ApS foretager vi rottebekæmpelse via rottesikring af private kloakker.

Mange års erfaring med rotter

Vi har eksisteret i mere end 50 år og har et solidt kendskab til den sønderjyske undergrund. Vi er autoriseret kloakmester og rottefænger, og medlem af DME kloakmestergaranti. Hvis du har en formodning om, at der kan være rotter i kloaksystemet, kommer vi gerne ud og undersøger om det er tilfældet og vurderer om en rottebekæmpelse er nødvendig. Vores rottebekæmper vil i denne forbindelse også tilbyde en kloakrensning som kan spule kloaksystemet og afsløre potentielle rotteproblemer.

Effektiv rottebekæmpelse

Hos Varnæsløkke Kloakservice sikrer vi dit kloakanlæg mod rotter. Denne rottebekæmpelse foregår sådan, at kloakken først scannes, renses og spules, således at den er rottefri. Herefter monteres der en rottespærrer ved overgangen fra privat til offentlig kloak.

Hvordan fungerer en rottespærre?

Rotteproblemer findes i de offentlige kloakanlæg, så spærreren sikrer, at rotterne får svært ved at nå ind i dit private kloaknetværk. Når rotterne er ude, og kloakken er spærret, kan du være tryg ved at rotterne ikke har adgang til dit kloaksystem direkte igennem rørene. Denne metode er efter vores erfaring den mest effektive rottebekæmpelse.

Få hjælp til rottebekæmpelse i blandt andet Sønderborg og Gråsten

Varnæsløkke Maskinstation og Kloakservice ApS tilbyder rottebekæmpelse på hele Als, herunder Aabenraa, Sønderborg, Broager, Rødekro og Gråsten. Vi tilbyder også gerne rådgivning om rottebekæmpelse og vi afgiver glædeligt et uforpligtende tilbud på en kloakspærring. Så kontakt os i dag på tlf. 74 68 02 87 og hør nærmere om dine muligheder for at komme rotterne til livs.

Vi kan også hjælpe dig med en almindelig slamsugning.

Rottebekæmpelse i Gråsten, Aabenraa og Sønderborg

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag på telefon (+45) 74 68 02 87 eller mail vmok@vmok.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.