Minirensningsanlæg

Minirensningsanlæg til spildevand

Et minirensningsanlæg har til formål at rense alt spildevand, der kommer fra almindelige husholdninger, hvilket bl.a. indebærer badevand, køkkenvand, toiletvand m.m.

Minirensningsanlægget er i stand til at rense din boligs vand, så det ikke forurener, når det udledes i naturen. Derfor taler man om, at det typisk er boliger tæt beliggende på bække, vandløb og søer, der får et minirensningsanlæg, så deres vand ikke kompromitterer miljøet og biodiversiteten i området.

Vi arbejder med flere slags minirensningsanlæg, Watersystems er en af dem, som vi vælger at bruge når der er trafik oven på anlægget. De er nemlig køre sikkert. Et andet er Biokube. Kwh er også en løsning, dette anlæg vejer ikke meget og skal ikke graves så dybt i jorden.

Hvilke krav er der til et minirensningsanlæg?

I dag er kravene til et minirensningsanlæg, at det er CE-mærket, hvilket er et europæisk mærke, der fortæller, at minirensningsanlægget er testet efter europæiske standarder.

Du skal dog bemærke, at mærket intet fortæller i forhold til, om anlægget opfylder de lokale krav til udledning, der fastsættes af kommunen. Disse krav er sigende for, hvor rent vandet i området skal være, før det udledes i naturen.

Hvornår anbefales et minirensningsanlæg?

Faktisk er det kommunen, der sætter krav til spildevandet i forskellige områder, hvorfor det er vigtigt at kunne leve op til disse krav. Hvis dit spildevand ikke kan imødekomme kravene, bliver du derfor påbudt af kommunen at finde en løsning på dette problem. Her kan minirensningsanlægget være en meget fordelagtig løsning, der kan sikre, at dit spildevand lever op til kravene fra kommunen.

Når du kontakter os angående et minirensningsanlæg, kommer vi ud og besigtiger din grund og vejleder dig i, hvad der er den bedste løsning for dig. Hvis du vælger at samarbejde med os, ordner vi derudover også alt papirarbejdet, hvilket indebærer at søge tilladelse og færdigmelde anlægget hos kommunen. Vi har mange års erfaring som autoriseret kloakmester.

Hvis du har fået et påbud fra kommunen eller blot ønsker, at dit spildevand bliver afledt på mest miljørigtige vis, skal du blot kontakte os på telefon 74680287 eller mail vmok@vmok.dk, og så kan vi hjælpe dig.

Dette rensningsanlæg befinder sig på adressen, så interesserede er meget velkomne. Ring for at aftale en tid.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag på telefon (+45) 74 68 02 87 eller mail vmok@vmok.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.