Facebook Nyheder

Din kloakmester i Sønderjylland

Som kloakmester i Sønderjylland, dækker vi et stort område. Derfor har det for os ingen betydning hvor vi skal køre hen. Vi har mange opgaver i Aabenraa, Sønderborg og Gråsten, hvorfor vi er din lokale kloakmester. 

Kloakmester med udstyret i orden

Har du problemer med rotter i kloakken, stoppet afløb eller overvejer du at få installeret nedsivnings- eller rensningsanlæg? Hos Varnæslykke Maskinstation og Kloakservice ApS varetager vi alverdens opgaver inden for kloakering og nedsivning. Vi arbejder professionelt og effektivt, og vi har mere end 17 års erfaring med vedligeholdelse af de sønderjyske kloaksystemer. Vi er autoriseret kloakmester og medlem af DME kloakmestergaranti. Fra vores maskinstation i Varnæslykke er vi i stand til at rykke hurtigt ud, hvis uheldet er ude. Hvad enten du har problemer med rotter, stoppet afløb, der har brug for slamsugning, eller brud på rørene, så kan du trygt tage kontakt til os.

 

Få kyndig vejledning af din lokale kloakmester

Er du blevet påbudt et minirensningsanlæg eller er du interesseret i de miljømæssige fordele ved genbrug af regnvand? Vi foretager installation af moderne minirensningsanlæg. Vi har anlæg i flere forskellige størrelser, så vi altid kan finde frem til det optimale anlæg afhængigt af dine forhold. Derudover installerer vi effektive nedsivningsanlæg, ligesom vi foretager kloakseparering som adskiller regnvand fra spildevand. Der er store miljømæssige fordele ved at adskille og genbruge det rene regnvand. De kommunale rensningsanlæg sparer besværet imens du sparer penge på vandregningen.

 

Hør nærmere om dine muligheder

Vores kloakmester arbejder i hele Als herunder Aabenraa, Sønderborg og Gråsten. Vi står altid klar til at dele ud af vores kloak-ekspertise.
Tag endelig kontakt på tlf. 74 68 02 87 og hør nærmere om dine muligheder.

 

Kloakmester Gråsten, Sønderborg, Aabenraa   kloakrensning udføres i Gråsten, Sønderborg, Aabenraa

Top